målare...

Jag känner mig som en målare nu. Jag har målat i minst tre dagar tror jag, börjar tappa räkningen... Det bästa med att måla är att sätta på musiken på högsta volym och idag var det håkan som spelades! håkan<3 Jag har även lagat punkan på min cykel, så duktig är jag! Det blev ett kort inlägg för nu ska jag kolla på house! Detta är vad jag målar
Dagens målaroutfit

Trött

Åhh idag har jag inte gjort mycket! Tjejerna sov ju över här och på morgonen så såg vi på vänner med lite chips och läsk ^^ sen käkade vi lunch och dom drog efter det.. Då satte jag igång och måla igen.. Kommer behöva måla imorgon och övermorgon med tror jag! Kul... Men på kvällen kom fina Sofia! Myss! Vi snackade mest men med tv:n i bakgrunden!
Nu sitte jag i min onepiece och kollar på tv! Får inte gå ut ur mitt rum för pappa ska olja golvet utanför...
Imorgon ska jag troligen träffa jasmin också! Då ska jag fota henne lite!

Så här såg jag ut idag:
Min målar/slappar outfit! Ful, jag vet!


Myskväll!

Första dagen på lovet börjar helt okej!!! Jag och mamma åkte och köpte färg så jag har målat lite saker i mitt rum! Sen har jag beställt fototapet och nu är anna, jasmin och Tilda här! Jag anna lagade en brownie/chokladkaka sen lagade jag anna och jasmin tacos och till oss tjejer!
Nu sitter vi och snackar och myser och sen kanske vi sätter på en film! Sen ska dom sova här!!!!


home from school

Yes! Idag börjadde man dagen med huvudvärk, frös som en liten murvel (förlåt att jag tog ditt ord carro) trotts att jag satt med min onepiece, en kopp te och med en kudde i knät och hade ont i halsen... Mådde inte så bra helt enkelt. Eftersom det inte var så viktiga lektioner i skolan blev det att stanna hemma. Men så bra som min bror är hade han köpt en adapter (fråga min inte hur man stavar det) till mig så att jag kan koppla in min mac till tv:n! Så nu sitter jag och blofggar från min dator men ser allt på tv-skärmen! AWESOME! Jag har även sett ett house avsnitt och lite scrubs! Nu hoppas jag på att bli bättre så jag kan hita på något i kväll men vi får se hur det blir med det! Man kan ju säga att jag har börjat mitt lov en dag tidigare!
Det bästa med att vara sjuk är att man får äta massa goda saker som chips och smary eller vad dom heter :/ 
Ha de bra så gör jag väll ett till inlägg sen!
Kram!

Horses

Idag var vi på någon skum teater i ett stall, eller ett rid hus.. Handlade om någon tjej som blev förlamad i en olycka men ville följa sina drömmar och tränade upp sina muskler, klättra upp för något högt berg och till sist blev hon en cirkus artist... Då var det en som snackade om alla hennes drömmar som hon ville uppfylla. Hennes near death experince som hon hade 3 gånger. Och så var det musik och så gjorde hon massa cirkuskonster typ... Kul.. Ida somnade nästan och alla (utom jag) frös ihjäl typ... Jag fick ge min jacka till anna.

Sen stack jag anna och Carro till espresso house och fikade och sen käkade vi på donken! Nu är
Vi hemma hos anna och vi ska till konfan vid 6 men det är hemma hos idag så vi ska hem till ledarna.

Ha de bra!

Liten bildbomb från "teatern":

 


Svenska...

Jag hatar svenska! Jag är så dålig på det!!! Har bara G i det men måste få ett VG... Jag kan nästan garantera att ni kommer hitta ett stav fel eller ett dramatiskt fel i varje inlägg! Men jag hoppas att min uppsats jag sitter och skriver på blir bra!

Nu ska jag sova för är helt slut! Ha de bra

Kram!


HAHAHAHAHA klockren!

DEN BÄSTA PARODIN PÅ KIISIE! NI MÅSTE KOLLA PÅ DEN!! HELA!!!! Det bästa är lätt: hej kissie. JAG HETER ALEXANDRA JÄVLA NOLIFER!! HAHAHAHAHAHAHAHHA
HA det gött kött för nu ska jag plugga!

Hemkunskap

Nu har jag precis haft Hemkunskap och vi lagade panerad lax med någon quinona eller vad det hette ^^
våran grupp fick också göra en hallon paj! Mmm jättegott :) nu ska jag ha so och lyssna på redovisningar! Kul...

Nu började jag så hej då!


OMG! I'VE TURNED IN TO PURPLE...

helt sjukt! Jag har aldrig sett mig som tjejen med lite, för bara 1 och ett halft år sen tycket jag det nästan var en ful färg... :/ men nu! hela jag är typ lila. Jag har lilla i mitt rum, lila kuddar, lila matta, lila gardiner och inte bara det jag är även lila jacka lila keps och mycket mer! VAD ÄR DET HÄR?? jaja jag gillar färgen nu så det gör inget men jag ville bara säga det ^^
OMG I'M PURPLE!
Nu ska jag sova! kramis kramis

Hummerfeest!

Åhhh nu har jag ätit hummer! Lite mer än en hel hummer och en kräfta! Så sjuuukt gått! Nu kollar jag på film med mina kusiner! Mys!

Ha de gött kram


Glad!

Nu är jag hemma från Ikea och har satt ihop min soffa och lite annat små pyssel! Är så sjukt glad för jag tycker att det är så fint :D :D :D
Nu ska jag till mormor och morfar och äta hummer! Mmm! En sjukt bra dag helt enkelt!

Ha de bra!

Bild oå hur soffan blev


Felåt..

Blogga kanske inte var min grej.. :/
Men Jaja jag skyller på stressigt liv! Kul kul.. I torsdags så lagade vi en sån sjuukt god österrikisk rätt på tyskan! TYSKAN!! Det var en riktigt go frukost! Resten utav dagen bestod mest av att plugga.. Hjälpte ojje, anna, Alice och linus med matten! Riktigt kul...! Igår så var skolan helt ok! Hade matte prov och det gick ganska bra! Hade fel på 1 tal vet jag.. Men efter vi hade haft idrott i hal of flame så var jag och Alice tvungna att åka tillbaka till skolan för att plugga, satt i skolan till halv 5.. Sen kommer man hem sjukt trött och är tvungen att ta hand om disk, tvätt och lite städning, och inga planer på kvällen... Men det ordnade sig, drog till carro och vi drog till kyrkan med anna i och Julia w! Och där hade vi faktiskt riktigt roligt!!!
Nu är det lördag och jag ska till Ikea för att köpa en soffa till mott rum. Sen ska jag på hummer middag med min släkt! Egen fiskad hummer är så sjukt goottttt! Mmmm.. Men nu ska jag dra till Ikea så ha de bra!

Kraam

Första bilden är på den österrikiska rätten, någon pankaksgrej!
Andra bilden är hur jag ser ut idag!


Time for Konfa!

Just nu sitter jag och kollar på scrubs men ska snart dra iväg till konfan! Kuuuul :) men anna bangar! Tönten...
Men men så äre har men plugg att göra så har man det!

Tycker det är lite lame att lägga ut bild på dagens outfit men gör det idag ^^ :/
Här är en bild på dagen outfit:


Mobil blogg - lucia övning

Nu sitter jag i musiksalen och har lucia övning! Kul kul! Missar den jobbiga tyskan... Hela tyskan är med i kören! Nästan hela 9:an!
Ikväll är det Konfa och sen street med
bästa Vendela!

Ska se om jag hinner med ett inlägg innan konfan sen med!


Sötaste kompisarna!

Åhh min kompisar är så söta! Jag fyllde år den 7 september men idag fick jag halva delen av av min present ^^ fick en jättestor cupcake med en bh och string i, haha älskar er tjejer!


Nytt försök!

Nu när man kan ha blogg.se i mobilen så tänkte jag att vi gör ett nytt försök med bloggen! Ska fixa ny header och allt sånt sen!
Just nu sitter jag och har en tråkig engelska lektion och jag vill bara hem men slutar snart! Jaja vi hörs väll sen då!


RSS 2.0