At Vendelas place!

F1 najs nu när man sitter här i Vendelas soffa och ska ha en underbart mysig kväll och fota så sjuuuukt mycket! kommer bli så himmla najs! Just nu sitter jag, Nelly (vendelas syster) och Vendel i soffanoch ska göra pizza.
Efter detblir det la att dra ut och fota i den feta kvälls solen! Sen så skavi kanske baka och använda MITT strössel! kolaakulor med choklad överdrag! WOHO!
Imon blir det ut att fota igen, oh sen ska bilderna redigeras (eller i alla fall klippas eftersom vi inte kan ta kort när vi borda är med i bild...)
Nu måste vi görapizza så puss och hej!
(bilder kommer någon dag)

Fredagskväll!

Nu sitter jag här med Anna the crazy one! Vi har varit i kyrkan idag även om det inte var tonår, men imorgon så är det STAR 2011! och då ska vi ha ett bidrag men ni som kommer får se det imorgon! Jag lyckades också få med min goa kompis Vendela från Lindås och är med på vårt star! så ballt! älskar dig goingen!
Nu ska Anna sova hos mig så vi har det mys mys! vi har varit i kyrkan i typ 4 timmar... och stackars dom som håller i star ahr vart där i mer än 8 timmar... men vi ringde runt till alla på min kontakt lista för att få någon och vara med påstar, och tillslut hittade vi Vendela!
Ne nu ska vi snart sova så gonatt!
YEEEEY!
KRAM / anna och klara

RSS 2.0